NRG Analytics and Development Kft.

Célunk a hazai energetikai vállalatok segítése a digitális transzformációban a stratégia készítéstől a folyamat tervezésen és menedzsmenten keresztül a konkrét informatikai megoldások fejlesztéséig és üzemeltetéséig.

Az informatika és a telekommunikáció fejlődése, a digitalizáció olyan új távlatokat nyit az energiavállalatok számára, amelyek egyszerre tekinthetők lehetőségként és kényszerként. Az energetikai rendszerek decentralizálódása, a megújulók térnyerése és a fogyasztói szokások/lehetőségek átalakulása mind számos kihívást hordoz az energia vállalatok részére. A lehetőségek kihasználása esetén a cégek a vevői igények mélyebb megértése alapján testre szabott és hatékony szolgáltatásokat tudnak kínálni közvetlenül a végfogyasztóknak. Ellenkező esetben pedig teret hagynak az iparágat a telekommunikációhoz és a pénzügyi rendszerekhez hasonlóan átalakító technológiai cégeknek.

Vállalatunk és szakembereink mind az informatikában, mind az energetikában évtizedes tapasztalattal rendelkező szakértők, akik közösen garantálni tudják a digitalizációban rejlő lehetőségek lehető legnagyobb mértékű kihasználását ügyfeleink számára.

Az NRG Analytics a dinamikusan fejlődő eNET Csoport tagjaként elsősorban az energetikai szektor átalakulásának támogatására jött létre, ötvözendő az eNET csoport projekt management, adatelemzési és informatikai képességeit magasszintű energetikai szaktudással.

Alapelvünk, hogy a jelenlegi iparági kihívásokra csak komplex válaszok adhatók, mivel a vállalatok nem informatikai vagy energetikai problémákkal szembesülnek, hanem a teljes értékláncot érintő digitális átalakulással, ezért egy eredményes piaci jelenlét sem építhető fel kizárólag informatikai vagy energetikai megközelítéssel. Ezen komplex kihívások kezelésének támogatására alapítottuk meg az NRG Analytics Kft-t.